Hirdetés

Nem kell félni, ha holnap nem indul az Xbox One visszafelé kompatibilitásos rendszere

|

A Microsoft ma jelentette be, hogy a szolgáltatás karbantartás miatt leáll egy kis időre.

Hirdetés

Számos jobbnál jobb Xbox 360-as alkotást játszhatunk már a Microsoft jelenlegi generációs konzolján, és a játékok listája egyre csak bővül. Viszont aki azt tervezi, hogy holnap délelőtt elővesz egy régebbi címet, annak bizony várnia kell egy kicsit.

Helyi idő szerint holnap délelőtt 10-től egészen két órán át nem lesz elérhető az Xbox One visszafelé kompatibilitásos szolgáltatása és az Xbox 360-as Live sem. Aki időközben online, azt nagy valószínűséggel ledobja majd a rendszer, így ez időre inkább keressetek valami más elfoglaltságot.

A szünet után azonban minden visszatér a megszokott kerékvágásba, és folytathatjuk a régi játékok újrajátszását Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)