Hirdetés

Két újabb Valve-játék érkezett Xbox One-ra

|

Újabb Xbox 360-as játékok költöztek a Microsoft jelenlegi generációs konzoljára, amik közül valószínűleg a Portal 2-t és a Left 4 Deadet fogják a legtöbben letölteni.

Hirdetés

AZ Xbox One-ra olyannyira új játékok is érkeznek, hogy még el sem készültek teljesen, de ezzel párhuzamosan folyamatosan bővül az előző generációs címek listája is, amiket a jelenlegi konzolon emulálhatunk. Tegnap például öt újabb játék lett játszható One-on is.

A legismertebb nevek ezúttal a Portal 2 és a második rész után az újabb Xboxra költöző Left 4 Dead, amik ismét csak eszünkbe juttatták, mennyire inaktívvá vált a Valve kiadóként (saját fejlesztésről már ne is beszéljünk). Azért érdemes odafigyelni a többi játékra is, ugyanis már játszható Xbox One-on a Flashback című akció-platformer, az elég beszédes című Brain Challenge, illetve a Babel Rising is, ami egy istenjáték és a címben is szereplő Bábel tornyának felépítését kell megakadályoznunk.

Ti újra előveszitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)