Hirdetés

Öt újabb előző generációs cím játszható Xbox One-on

|

Egy Saints Row rész és Slenderman is bekerült az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjába, amikkel együtt egy igazi klasszikus is érkezett.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft már teljes gőzzel készül az új technikai szintet képviselő Xbox One X megjelenésére, az előző generációra megjelent élményekről sem feledkeztek meg. Továbbra is folyamatosan bővül a One-on is játszható Xbox 360-as játékok listája, nemrég öt új cím került a felhozatalba.

Hirdetés

Illetve hat, de a Virtual-On csak Japánban játszható, így erről nincs sok értelme beszélnünk. Nem úgy a Saints Row The Thirdről, hiszen a Volition játéka a sandbox akciójátékok műfajának talán az egyik csúcspontja, ha a kevésbé komoly alkotásokat szeretitek. Emellett a horrorrajongók ismét elővehetik a Slender: The Arrivalt, a klasszikusok kedvelői pedig a Super Contrát vagy a Monopoly Dealt, ami a modern társasjátékok egyik alapkövének egy tempós feldolgozása. Az utolsó játék a legújabb adagból az Undertow, ami egy oldalnézetes vízalatti akciójáték, melynek akár a kampányát is végigvihetitek kétfős kooperatív módban.

Ti előveszitek valamelyiket Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)