Hirdetés

Már ezért a két játékért sem kell előásni az Xbox 360-at

|

Két újabb játékkal bővült az Xbox One visszafelé kompatibilitási programja, egy versenyjáték mellett egy újabb LEGO-játék lett elérhető a Microsoft jelenlegi generációs konzolján.

Hirdetés

Tavaly megérkeztek az első eredeti xboxos játékok is az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjába, de az idei évet ismét 360-as címekkel indította a Microsoft. Ma két újabb név került az egyre hosszabb listára, aminek az árkád autóversenyek rajongói valószínűleg kifejezetten örülni fognak.

Hirdetés

Az egyik újdonság a rendkívül látványos Split/Second, ami anno nem fogyott túl jól annak ellenére, hogy a kritikusok kifejezetten szerették. Ugyan a rajongók többször kérték a beharangozott folytatás elkészítését, ez nem jött össze, így az eredeti újbóli felbukkanása talán némileg kárpótolhatja őket. Ez ráadásul ingyenes lesz februárban az Xbox Live Gold előfizetőknek.

A másik frissen bekerült játék a LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues, aminek az első része már tavaly februárban elérhetővé vált a visszafelé kompatibilitás programjába, ezzel együtt viszont még csak az ötödik LEGO-játék a listában.

Mit szeretnétek még a kínálatban látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)