Hirdetés

A Dead Space sorozat és sok más játék lett Xbox One-on játszható

|

Ismét bővült egy kicsit az Xbox One-on futtatható Xbox 360-as játékok listája, az eddigiek mellé most sok új cím is csatlakozott.

Hirdetés

Pár napja kaptuk meg a legutóbbi adagot (ráadásul egyből öt játékot), de máris itt a következő hullám, igencsak szépen bővül a folyamatosan frissített kompatibilitási listánk

Larry Hyrb (avagy Major Nelson) újra billentyűzetet ragadott és megosztotta a nagyvilággal, hogy ezúttal három Xbox 360-as játék jött Xbox One-ra visszafelé kompatibilitással: a TimeShift, az Assault Heroes 2 és a Commanders: Attack of the Genos. 

A trióból valószínűleg a TimeShift neve a legismerősebb, ami amúgy a 2011. novemberi GameStar magazin teljes játéka volt (a PC-s változat, persze). Ez a Saber Interactive és a Sierra Entertainment 2007-es FPS-e, amelynek az volt a különlegessége, hogy manipulálhattuk benne az időt.

Emellett kicsit később újra posztolt: először Cabela játékokról, majd a két Dead Space-ről, amik eddig még nem voltak One-on játszhatók.

Ti előveszitek valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)