Hirdetés

Egy újabb Assassin's Creed és Call of Duty játékot is játszhatunk Xbox One-on

|

Az utóbbi napokban hat új játék került be az Xbox One visszafelé kompatibilitási programjába, amik között az Assassin's Creed és a Call of Duty részei mellett egy második világháborús repülős játék is megtalálható.

Hirdetés

Ugyan a Microsoft egy-két régi játékát felújítja, elsősorban az Xbox One visszafelé kompatibilitási programján keresztül hoznak vissza címeket az Xbox 360, illetve hamarosan az eredeti Xbox idejéből. Az utóbbi napokban hat új játék került be, amiknek a fele az AAA kategóriát erősíti.

Hirdetés

A Cyber Troopers Virtual On Oratorio Tangram, a Raidiant Silvergun, vagy éppen a Wolf of the Battlefield: Commando 3 talán nem azok a címek, amikre sokan felkapják a fejüket, de már ezzel a három árkádjátékkal is játszhatjuk Xbox One-on. Ezeknél viszont valószínűleg sokkal többen fogják letölteni az Assassin's Creed: Brotherhoodot, ha nem vették meg az Ezio Collection részeként. Emellett szintén a Ubisoft kínálatából érkezett a programba a Blazing Angels, amiben árkádos stílusban harcolhatunk második világháborús harci repülőkkel. Végül emulálható lett a Call of Duty: Ghosts, ami eleve megjelent One-ra, de aki még az előző generációs gépre vette meg, az most végigjátszhatja anélkül, hogy újra fizetnie kéne érte.

Ti milyen gyakran szoktátok használni a visszafelé kompatibilitást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)