Hirdetés

Xbox One X - akkor is letölti a 4K-s textúracsomagot, ha nincs is 4K-s képernyőd

|

Ez nyilván azt is jelenti, hogy jóval többet foglalnak majd a játékok, teljesen fölöslegesen

Hirdetés

Akár akarjuk, akár nem, az Xbox One X le fogja tölteni a 4K-s textúracsomagokat. A lényeg, hogy meglegyen a lehetőséged a 4k képernyőre való átállásra, akkor is, ha egyébként nem is tervezed.

A Microsoft szóvivőjének állítása szerint a lényeg, hogy mindenki megkapja a neki való csomagokat. Ez főleg olyan címeknél lesz kimondottan vicces, mint a Forza Motorsport 7, ahol a grafika minőségének köszönhetően eleve méretes fájlokat kell majd letölteni, de a 4K miatt ez csak növekedni fog. Ezzel nincs is baj, ha ki tudod használni, viszont az Xbox One X ezt nem kérdezi meg.

Mindettől függetlenül az őszi megjelenés után ez így fog működni. Ennek megfelelően az Xbox One S és az első Xbox One is maximum a 1080-as textúracsomagokat fogja lehúzni, lévén ott az az elérhető maximum.

Az Xbox One X november 7-én fog megjelenni 499 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)