Hirdetés

A Bethesda játékai is sokkal szebbek az Xbox One X-en

|

A kiadó legújabb címeire, de néhány korábbi alkotására is hatással lesz a Microsoft legújabb masinája.

Hirdetés

Ma jelenik meg a világ legerősebb konzoljaként emlegetett Xbox One X, ami számos játék látványát feldobja majd, és amint az most kiderült, a felturbózott címek között van a Bethesda több régebbi és újabb alkotása is.

Hirdetés

Az Xbox One X teljesítményének köszönhetően jobban fest majd a Wolfenstein II: The New Colossus, a Fallout 4, a Skyrim Special Edition, a Dishonored 2 és kiegészítője, a Dishonored: Death of the Outsider, a The Evil Within 2, valamint a The Elder Scrolls Online is. A legtöbb támogatja majd a 4K-s felbontást, némelyiknél a fényeffektek és az árnyékok minősége javul, de a The Evil Within 2 például képes lesz 30 fps-nél többet is produkálni.

A változások teljes listáját a Bethesda hivatalos oldalán találjátok.

Ti tervezitek beszerezni az új Xbox One X-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)