Hirdetés

Xbox One X-en mostantól szebben futnak a Valve Xbox 360-as játékai

|

Összesen nyolc játékban élvezhetjük a világ legerősebb konzoljának előnyeit.

Hirdetés

Alapvetően nem sokat javít egy a visszafelé kompatibilitás miatt Xbox One-on is futtatható Xbox 360-as játékon az, hogy erősebb hardver van alatta, de a Microsoft néhány címet feljavít egy kicsit.

Hirdetés

Eddig 17 olyan játék volt, ami nagyobb felbontással futott Xbox One X-en; ezek száma most hivatalosan 21-re nőtt, viszont valójában ennél több címről beszélhetünk. A Left 4 Dead, a Left 4 Dead 2, a Portal: Still Alive, valamint a The Orange Box kaptak szeretetet, de utóbbi a Half Life 2-t, az Episode One-t és Episode Two-t, a Team Fortress 2-t és az eredeti Portalt is tartalmazza. Ha bármelyiket a korábbinál magasabb minőségben szeretnétek élvezni, keressétek elő a lemezeket, vagy nézzetek fel az Xbox Store-ba, ahonnan 3-4 ezer forintért húzhatjátok be darabját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)