Hirdetés

Az Xbox One X frissítéstől 178 GB-ra nőtt a Quantum Break

|

A játékok elkezdték megkapni szépen sorjában az Xbox One X frissítéseket a konzol jövő heti megjelenése előtt. Ez megnöveli minden cím méretét, de a Quantum Breaknél durva lett a helyigény.

Hirdetés

A Quantum Break is megkapta a maga Xbox One X látványjavító csomagját, aminek köszönhetően az időmanipulálós kaland 102,5 gigára növekedett, de itt még nincs vége a sztorinak. A játékhoz tartozó sorozat felbontását is megpiszkálták, elérve ezzel, hogy a videós csomag 75,6 gigát foglaljon el.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a Quantum Break mindennel együtt laza 178 GB helyet foglal el, amiből közel 170 gigát kellene letölteni a teljes Xbox One X élményhez. Hozzátartozik ehhez, hogy a látványjavító csomag teljesen opcionális, és ha megelégszel az alacsony felbontással, akkor még streamelheted is a játékot kitöltő sorozatot.

Ettől függetlenül meglehetősen méretes frissítésről beszélünk, és ha a Microsoft így folytatja, akkor pár játékkal simán be fognak telni az 1 TB-os háttértárak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)