Hirdetés

Xbox One X tesztek - az első vélemények egészen biztatóak

|

Az embargó lejártával a nagyobb külföldi oldalak már közzé is tették tesztjeiket a Microsoft új masinájáról.

Hirdetés

Az elmúlt hónapok során alaposan megismerhettük, hogy mire lesz képes a Microsoft felturbózott gépe, az Xbox One X, amit a redmondiak "a világ legerősebb konzolja" névvel illetnek, és a legelső tesztek alapján úgy tűnik, hogy nem is túloztak annyira a srácok. Mi is hamarosan bemutatjuk majd nektek a gépet, és mindent elmondunk róla, addig a külföldi kollégák mesélnek.

Hirdetés

A tesztelők többsége egyetért abban, hogy szépen futnak a játékok az Xbox One X-en, a 4K látvány pedig egészen lenyűgöző, de nem mindenki volt elragadtatva a gép teljesítményétől vagy épp az árától.

Gamespot

"Ha van 4K HDR TV-d, de nincs jelen generációs konzolod, viszont vennél egyet, akkor remek választás az Xbox One X."

Destructoid

"Még mindig sokat fogok játszani a PS4-en az exkluzívok miatt, de a multiplatform címek esetén valószínűleg az [Xbox One] X verziót választom"

Engadget

"Az Xbox One X számos komoly teljesítménybeli változást hoz, amiket a játékosok észre fognak venni (…) Pontosan azt kaptuk, amit a cég ígért: a valaha volt leggyorsabb konzolt"

USGamer

"Muszáj kimondani: az 500 dollár elég meredek ár ahhoz képest, amit nyújt az Xbox One X."

Ezek mellett a PCGamer a PC-vel hasonlította össze a gépet és szerintük 4K-s Blu-Ray lejátszónak megfelel, de a Microsoft ismét figyel a PC-re, így nem kell Xbox a legtöbb játékhoz. A DualShockers ajánlja a gépet, az IGN.com pedig még teszteli, de a srácok le vannak nyűgözve attól, hogy az exkluzívok, mint például a Gears of War 4 mennyire jól néznek ki.

Ha pedig már a játékoknál tartunk, akkor érdemes külön foglalkozni a Digital Foundry videójával, ugyanis elvitték egy körre a Gears of War 4-et az új gépen és remekül bemutatták az újdonságokat, így többek között az is kiderül, hogy a játék szépen tartja a 60 fps-t és nem mellesleg nagyon jól néz ki 4K-ban.

Az Xbox One X november 7-én debütál, de ha szívesen kipróbálnátok a konzolt még a nagy nap előtt, akkor gyertek el a november 5-én esedékes launch party-ra, ahol az elsők között tesztelhetitek le a Microsoft új masináját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)