Hirdetés

Az új Xbox erejét hirdeti az Xbox One X tévéreklám

|

Ha még nem döntötted el, hogy kell-e neked az új Xbox, akkor a Microsoft reményei szerint ez a reklám majd meggyőz. Főleg, ha egyébként nézel tévét.

Hirdetés

Megérkezett a Feel True Power című Xbox One X reklám, ami a címéből már sejthetően a konzol erejét hirdeti. Valódi 4k-t és a konzolpiac legdurvább teljesítményét ígéri az Xbox One X, ezt pedig egy erős Minecraft bevágással bizonyítják.

Hirdetés

Oké, van itt azért Assassin's Creed: Origins, Forza Motorsport 7, Middle Earth: Shadow of War, PUBG és minden ami kell. A reklámba filmek és sorozatok is befértek, ami nyilván azért kellett, mert a világszerte széleskörű felhasználói bázist akarnak megszólítani vele.

Az Xbox One X november 7-től lesz megvásárolható az üzletekben, a hangulatot ezzel sikerült megadni, már csak több játék kellene.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)