Hirdetés

Xbox One - az Xbox 360 DLC-k is jöhetnek

|

A Microsoft megválaszolta a kérdést: az Xbox 360 játékok extra tartalmaival is elbír majd az Xbox One. Boldogság.

Hirdetés

Az idei E3 prezentáció egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor a Microsoft bejelentette, hogy az Xbox One képes lesz futtatni az Xbox 360 játékokat. Már csak az az egy kérdés maradt, hogy a letöltött tartalmakkal mi lesz?

A Microsoft hivatalos Twitter accountján keresztül válaszolt a kérdésre. A leírás alapján a technológia működni fog, a DLC támogatásra lesz lehetőség, de az adott játékok adott tartalmainál a kiadón múlik majd, hogy játszhatunk-e vele.

Ezek szerint alapvetően boldogság és a mennyeknek földje vár majd mindazokra, akik rengeteg játékot és letölthető tartalmat halmoztak fel az Xbox 360 konzoljaikhoz. Mintha nem is lett volna konzolgeneráció váltás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)