Hirdetés

Mindenki ingyen multizhat Xboxon ezen a hétvégén

|

Aki szeretné egy kis multis akcióval múlatni az időt a következő pár napban, annak most ki se kell nyitnia a pénztárcáját.

Hirdetés

Az Xbox One és Xbox 360 játékosok a hétvégén boldogan és teljesen ingyenesen multizhatnak kedvenc játékaikkal. Nem lesz szükség Gold előfizetésre, csak egy jó játékra, amivel lehet online szórakozni. Például a Minecraftra.

Utóbbit szintén ingyen letölthetik és kipróbálhatják az Xbox One játékosok ezen a hétvégén. A Minecraftnak minden részét, így az online multiját is lehet próbálgatni a következő pár napban. A lehetőség mától, tehát május 19-től jövő hétfőig, azaz május 21-ig tart.

Az Xbox konzolokon általában Xbox Live Gold előfizetés szükséges az online többjátékos módok használatához. Ez a korlátozás erre a hétvégére most feloldódott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)