Hirdetés

Három új cím került fel az Xbox One visszafelé kompatibilitási listájára

|

A Microsoft meglehetősen feszes tempóban dobálja át Xbox One-ra a régi kedvenceinket.

Hirdetés

A Microsoft 3 új címmel toldotta meg a kompatibilis játékok listáját. Major Nelson egy Twitter üzenetben értesített mindenkit, hogy mától a Rage, a Killer is Dead és a Shred Nebula is ott figyel.

A Rage annyi gondot okoz majd, hogy ahhoz szükséged lesz a lemezre. Ezt a játékot nem lehet digitálisan megvásárolni, így ha még nincs meg, akkor irány a játékbolt.

A Killer is Dead és a Shred Nebula már könnyebb esetek. Ha ezek megvoltak már előzőleg, akkor elvileg már fel is kellene, hogy tűnjenek a játszható játékaid listáján. Ha viszont eddig kimaradtak az életedből, akkor digitálisan is megvásárolhatod őket.

Múlt héten a Valve narancsszínű doboza került fel a listára, ezzel hozzáadva a Half-Life 2 sorozatot, a Team Fortress 2-t és a Portalt a szolgáltatáshoz. Ha kíváncsi vagy melyik Xbox 360 játékokat tolhatod One-on, akkor íme a teljes lista.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)