Hirdetés

Már mobilon is beszélgethetünk Xbox Live-os barátainkkal

|

A Microsoft kiadott egy frissítést az Xbox alkalmazáshoz, aminek köszönhetően iOS-en és Androidon is lehet partyban beszélgetni.

Hirdetés

Volt anno egy nagyon érdekes és ígéretes kezdeményezés, az okoseszközöket második képernyővé alakító SmartGlass, ami aztán elég hamar elhalt. Mindenesetre az Xbox alkalmazást így is érdemes telepíteni. 

Hirdetés

Most már azért is, mert mind az iOS-es, mind az androidos változatban elérhető a party chat. Ez azt jelenti, hogy az Xbox Live-ra regisztrált pajtásainkkal szóban és írásban is beszélhetünk úgy, hogy nem vagyunk konzolközelben. Lehet persze kihangosítónak is használni játék közben, de mivel egy ideje már van jack csatlakozó az Xbox One kontrollereken, érdemes inkább a fejhallgatónál maradni. 

Ha szükségét érzitek, a fenti linkekről tölthetitek le az appot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)