Hirdetés

Xbox Series S/X-en is kap ray tracing támogatást a Hitman 3

|

Az IO Interactive csapata nemcsak PC-n, hanem a Microsoft legújabb konzolján is igyekszik még látványosabbá tenni a játékot.

Hirdetés

A Hitman 3 mindössze néhány nappal ezelőtt jelent meg, viszont a fejlesztőcsapat IO Interactive már korábban is kijelentette, hogy a játék a jövőben több jelentős frissítést is fog kapni. Egyik ilyen a látványvilágot felturbózó ray tracing támogatás, amely PC-s vonatkozásáról már tavaly novemberben beszéltek a fejlesztők. Ezúttal viszont már az is kiderült, hogy a funkció Xbox Series S és Series X konzolokon is elérhető lesz.

Az IO Interactive vezető fejlesztője, Maurizio de Pascale az Xbox Wire-nek adott interjúban mondta, hogy a Hitman 3 január 20-as megjelenése csak a kezdet, és továbbra is újdonságok fejlesztésén, a játék bővítésén fog dolgozni a stúdió.

Hirdetés

Már elkezdtek dolgozni a Glacier grafikai motor és a ray tracing optimalizálásán, és mivel az új Xbox is támogatja a lehetőséget, mindenképpen szeretnének arra is fejleszteni. Várható megjelenési időpontot egyelőre nem tudott meghatározni, viszont azt még hozzátette, hogy a Series S és a Series X teljesítményének köszönhetően kiváló lehetőségeik vannak a játék látványán javítani úgy, hogy az ne váljon a teljesítmény kárára.

A Hitman 3 egyébként remek debütálást tudhat magáénak a franchise eddigi legjobb digitális rajtjával. Paca is nyüstölte a játékot, ha még nem tettétek, olvassátok el a Hitman 3 tesztet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)