Hirdetés

Egyetlen játék sem lesz Xbox Series X-exkluzív a konzol megjelenésekor

|

A Microsoft azt szeretné, hogy azok, akik idén Xbox One-t vesznek, ne érezzék úgy, hogy rosszul jártak.

Hirdetés

Azt még egy kevésbé avatott játékos is megmondja, hogy az Xbox egyik hátránya a PlayStationnel szemben az ütős exkluzívok hiánya. A Forza sorozat kiugróan jó, de nincs a Microsoftnak válasza a God of Warra, a Horizon Zero Dawnra, vagy az Unchartedre, hiába próbálta kisajátítani a Tomb Raider sorozatot. Az elmúlt években felvásárolt néhány ütős csapatot a kiadó, de az eddig bejelentett, általuk készített címek - a Senua's Saga: Hellblade II kivételével - valószínűleg nem fogják az év végi toplistákon végezni. 

Hirdetés

Az exkluzívok jó kezdeti lökést adhatnak az épp startoló konzoloknak, de a Microsoft nem ebben hisz. Matt Booty, a Microsoft Studios vezetője elmondta, hogy a következő egy-két évben megjelenő játékaik Xbox One-on és Xbox Series X-en is futni fognak. Ezzel szeretnék garantálni, hogy azok, akik a közeljövőben Xboxot vásárolnak, elégedettek legyenek, ne maradjanak friss tartalmak nélkül. Természetesen ahogy az elmúlt évek Xbox-játékai, úgy az újak is megjelennek Windows 10-re.

Szerintetek jó döntés ez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)