Hirdetés

Valójában így hívják a következő Xbox konzolt

|

A Microsoft egyik szóvivője tisztázta a névvel kapcsolatos bizonytalanságokat.

Hirdetés

Nagy volt a meglepetés, amikor a Microsoft a The Game Awardson leleplezte, hogy a Project Scarlett valójában Xbox Series X néven fut majd és megmutatták a kinézetét is, amelyen előszeretettel élcelődnek a mémgyárosok. Azóta már összeszedtünk mindent, amit csak tudni lehet a konzolról, azonban sokak számára még mindig nem volt teljesen tiszta, hogy miért pont Series X lett a név. 

Hirdetés

Az Xbox részleg vezetője, Phil Spencer már korábban elmondta, hogy a Series X egyrészt azt szimbolizálja, hogy ez a modell mindent összefog, ami a brandet jelenti (például képes az összes korábbi generációra készült játék futtatására és perifériáinak támogatására), másrészt ez a "Series" megnevezés jóval használhatóbb és egyértelműbb a jövőbeli konzolokra nézve. Ez azonban nem mindenkinek szolgált elégséges magyarázatként, ezért a Business Insidernek nyilatkozva a Microsoft képviselője elmondta, hogy az új konzolt simán csak Xboxnak hívják: "A név, amit továbbviszünk a következő generációra az szimplán az Xbox és a The Game Awardson láthattuk, ahogyan ez a név életre kel az Xbox Series X-en keresztül." Mindez arra enged következtetni, hogy további modellek is várhatóak, mint az Xbox One esetén az S és az X. 

Az Xbox Series X - vagy a fentiek alapján simán csak Xbox - valamikor 2020 év végén érkezik. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)