Hirdetés

Xbox Series X-re jöhet a Death Stranding?

|

Phil Spencer polca spekulációk láncreakcióját indította el.

Hirdetés

A Hideo Kojima általa alapított Kojima Productions első játéka a 2019-ben megjelent Death Stranding volt, amely PlayStation 4-en debütált a Sony támogatásával, majd 2020 nyarán PC-re is elérhetővé vált az 505 Games kiadásában.

Bár több platform nem lett bejelentve, a rajongók képtelenek szabadulni két gondolattól: az egyik egy korábbi füles, miszerint kibővített kiadást kaphat a játék PS5-re (is), a másik pedig, hogy milyen titkokat rejt Phil Spencer gyűjteménye. 

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az Xbox feje, Phil Spencer legutóbbi streamjében megvillantotta legújabb ereklyéjét: a háta mögött az egyik polcon felbukkant a Kojima Productions kabalája, Ludens egy pofás figura képében, ez pedig elég volt ahhoz, hogy beindítsa a Kojima rajongók fantáziáját és azonnal a Death Stranding Xbox Series S-es/X-es portja lebegjen a szemük előtt. 

Hogy miért? Nos, Spencerék el szoktak rejteni a háttérben olyan dolgokat, amik még nem kerültek bejelentésre. A legismertebb eset, amikor az Xbox Series S már hónapokkal a hivatalos leleplezés előtt felbukkant az Xbox divízió vezetője mögött, de az is remek példa, amikor kiderült, hogy a Tűnj el! sztárja, Daniel Kaluuya azt a fejhallgatót viselte az Xbox Series X októberi launch trailerében, amit csak 2021 februárjában mutattak be.

Az ilyesfajta turpisságok alapján nehezen lehetne hibáztatni az internet népét, hogy rárepült a Ludens figurára és mögöttes jelentést kölcsönöznek neki, noha simán előfordulhat az is, hogy az semmire sem utal, szimplán csak Spencer gyűjteményének része. Ti mit gondoltok minderről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)