Hirdetés

Akkor sem állnak le a játékaink Xbox Series X-en, ha a konzolt teljesen újraindítjuk

|

Könnyes szemekkel mesélhetünk majd gyermekeinknek arról a letűnt korról, amiben várnunk kellett a játékok betöltésére.

Hirdetés

A következő generáció egyik legvonzóbb újdonsága, hogy a játékok töltési ideje az SSD-nek és ilyen-olyan hardveres újításoknak köszönhetően minimális lesz, és úgy tűnik, arra sem kell majd sokat várnunk, hogy a rendszer a mentéseinket beolvassa. A játékok felfüggesztésének lehetősége már a PlayStation 4 és az Xbox One esetében is elérhető, de az Xbox Series X ennél tovább megy.

Hirdetés

A Microsoft két illetékese, Jason Ronald és Major Nelson egy podcastban beszélgettek a napokban. Ennek során derült ki, hogy egyfelől akkor sem kell a nulláról indítanunk a játékokat, ha a konzolt újraindítjuk, másrészt pedig az SSD-nek köszönhetően több játék is futhat egyszerre, bármikor válthatunk majd közöttük, és mindet pont onnan folytathajtuk, ahol abbahagytuk. Az sem okoz majd zavart, ha rendszerfrissítést kell telepítenünk.

Ti mit vártok még az új konzoloktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)