Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhallával együtt mutatják be az Xbox Series X első játékait

|

Néhány napon belül megismerjük az Xbox Series X kezdeti játékkínálatának egy részét.

Hirdetés

Sok találgatás volt azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft mikor fog ízelítőt adni az Xbox Series X játékfelhozatalából, a minap közzétett pletykának pedig két nap eltéréssel ugyan, de sikerült eltalálnia a bemutató dátumát.

Hirdetés

Az Xbox Twitteren felbukkant információk szerint május 7-én, hazai idő szerint 17:00-kor egy Inside Xbox stream keretében láthatjuk mozgásban az Xbox Series X-re készülő játékokat, az ígéretek szerint pedig következő generációs gameplay-eket mutatnak majd a külsős csapatok címeiből. Erre reagált a Ubisoft Nordic Twittere, miszerint itt láthatjuk majd az Assassin's Creed Valhalla legelső gameplay trailerét is. 

A hírt az Xbox Games Marketing vezetője, Aaron Greenberg is kommentálta, szavai alapján a saját stúdiók fejlesztéseit nem most láthatjuk majd, hanem a nyárra vonatkozóan vannak nagy terveik, de egyelőre csak ennyit árult el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)