Hirdetés

Superman és Killer Instinct játékokkal érkezik az Xbox Series X?

|

Egy ismert és eddig gyakran eredményes szivárogtató célozgatott arra, hogy milyen játékokkal debütál a Microsoft következő generációs konzolja.

Hirdetés

Miközben rendkívül izgalmasnak találjuk az újgenerációs konzolokat övező sejtelmességet, egyúttal megterhelő is, amikor tények és konkrétumok helyett találgatásoktól hangos az internet. A pletykák többségére oda sem figyel az ember, ám amikor egy OsirisBlackhez hasonló szivárogtató (szinte mindenben igaza volt a PS4 Prót illetően) kezdi húzni a fórumozók agyát, akkor felélénkülve sugdossa fülünkbe a vállunkon ülő kisördög, hogy higgyünk csak el mindent az utolsó szóig, vagy legalábbis ne zárjuk ki a lehetséges forgatókönyvek közül.

Hirdetés

OsirisBlack láthatóan nem érte be annyival, hogy a The Order: 1886 multiplatform folytatásáról kotyogjon, újabb morzsákat szórt az információra szomjazó tömeg elé, de ahogy akkor, úgy most sem szabad készpénznek venni. Ha hihetünk neki, akkor az Xbox Series X korai kínálatában szerepel majd egy Superman játék (szinte kizárt, hogy a Rocksteadytől), egy új Killer Instinct (tekintve, hogy a Microsoft birtokolta franchise-ról van szó, ez még akár valós is lehet), meg egy zombis cím. Míg az első kettőben magam is látok fantáziát, azt már tényleg nehezen tudom elhinni, hogy a 28 nappal később, valamint 28 héttel később című filmekből álló franchise videojátékos formában térne vissza.

Ti milyen játékokra számítotok Xbox Series X-en? Az E3 2020-ig amúgy is csak találgatni tudunk.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)