Hirdetés

Most jó pár horrorjátékot húzhattok be kedvezményesen az Xbox Store-on

|

Ha régóta szemezgettek valamelyik vérfagyasztó kalanddal, akkor most mindenképp érdemes lehet szétnézni az akciós címek között.

Hirdetés

Nem teszik könnyebbé a spórolást a nagy játékkiadók, akik amellett, hogy sokszor remek ingyenes címekkel készülnek az otthon maradt játékosoknak, különböző tematikus akciókat is összeraknak, amik mellett nehéz önmegtartóztatást tanúsítani. Az Xbox most egy rakás horrorjáték árát vágta vissza, hogy az adrenalinhajhászok olcsóbban jussanak hozzá a napi betevő rettegéshez. 

Hirdetés

Ha szétnéztek az Xbox Store-on, akkor láthatjátok, hogy élesedett az úgy nevezett "nem halloweeni horror akció", melynek keretében pár komoly címre csaphattok le. A meglehetősen beteg és brutális Outlast 2-t például 1495 Ft-ért, a Killing Floor 2-t 3595 Ft-ért, a tavaly megjelent Blair Witchet 6240 Ft-ért, a Dead by Daylight: Special Edition-t pedig 3955 Ft-ért húzhatjátok be, és ezek csak az ismertebbek abból a terjedelmes kínálatából, melyet a műfaj rajongóinak mindenképpen érdemes átpörgetni. 

Akadnak itt zombik, szellemek és sorozatgyilkosok; a darálós hentelés és a csendes vérfagyasztó thrillerek kedvelői is megtalálhatják a nekik való kalandokat, amiket akár 90% kedvezménnyel is behúzhatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)