Hirdetés

Egyelőre nincs tervben, hogy bármely játék xCloud-exkluzív legyen

|

Az Xbox először azt szeretné, hogy a megjelent és One-on elérhető címek legyenek a streaming szolgáltatás kínálatában.

Hirdetés

Az X019-en egy tucat bejelentés szólt az Xbox terveiről, többek között a saját streaming platformjukról, a Project xCloudról is, mely az USA-ban, Angliában és Dél-Koreában már most kipróbálható, hamarosan pedig jó pár játékkal bővítik a felhozatalát. A Microsoft bizonyára arra is rájött már, hogy exkluzívok nélkül nem lehet sikeres gaming platformot csinálni, így felmerül a kérdés, hogy vajon érkeznek-e kizárólag az xCloudon keresztül elérhető játékok. 

Hirdetés

A cég képviselője elmondta, hogy egyelőre még nagyon korai fázisában vannak annak a többéves utazásnak, amivel az xCloudot szeretnék elterjedt szolgáltatássá tenni, így egyelőre azon dolgoznak, hogy a meglévő játékaikat fel tudják venni repertoárba.

"Rengeteg olyan lehetőséget vizsgálunk, melyek a felhőnek köszönhetően kínálkoznak. Mindazonáltal továbbra is amellett köteleződünk el, hogy a játékstreamelés egy kísérőszolgáltatás legyen a konzolhoz, és egyelőre nincsen terveben, hogy felhő-exkluzív címeket adjunk ki."

A Google Stadia döcögős indulásából kiderült, hogy ez a technológia még jócskán gyerekcipőben jár, így talán jól teszi a Microsoft, ha akkor tárazza be az exkluzívokat, ha elkezd kiéleződni a streaming platformok közötti verseny.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)