Hirdetés

Itt az Xbox évértékelője, de valami nincs vele rendben

|

Az Xbox Year in Review segítségével évek óta megtudhatjuk, mely játékokkal töltöttük a legtöbb időt. Most csak általánosságban a közönségről ismerhetünk meg nem túl érdekes infókat.

Hirdetés

Épp pár napja nézhettük meg saját PlayStation 4-es videónkat, mely remekül összeszedte, mely játékra mennyi időt szántunk 2018-ban.

Hirdetés

A 2017-es Xbox Year in Review is hasonlóan foglalta össze, hogy mely játékok pörögtek, hány achievementet szereztünk meg, és mennyi gamerscore-t gyűjtöttünk tavaly. A 2018-as felvonás először arról mesél, hogy általánosságban melyik volt a közönség legkedveltebb játéka (nyilván a Fortnite), átlagosan 10 barátot vettünk fel, összesen 58 milliárd gamerscore-t szedtünk össze, és megismerhetünk egyéb, az egész Xbox-társadalomra vonatkozó adatokat. Minden oldalon kapunk valamit, amiből aztán a végére összeáll egy egyedi hógömb. Ha akarjátok, csináljátok végig itt.

Ez az enyém:

Valószínűleg a végén, alulra kellene kiírnia számokat és százalékokat, de valamiért nálunk ez egyelőre nem működik. Próbáljátok ki ti is, mondjátok el, nálatok megy-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)