Hirdetés

Xbox360-on lesz GTA IV epizódikus tartalom

|

Voltak már pletykák arról hogy a GTA IV-hez is jönnének letölthető epizódikus tartalmak, a jelenlegi helyzet szerint csak Xbox360-ra.

Hirdetés

Ez persze nem azt jelenti mint a például a Half Life esetében, a helyzet sokkal inkább hasonlít a Mass Effect-hez, itt is az alapjátékon felül kaphatunk majd plusz küldetéseket, helyszíneket és minden földi jót, persze valószínüleg nem ingyen. Hogy ez a többi platform esetében mért nem lesz megoldható, azt nem tudni, valószínűleg komoly üzleti dolgok állnak az ügy mögött. A Take-Two következő projektje 2008-ban érkezik LA Noir néven, és ez is csak konzolokra. A PC-s GTA IV-ről még semmi hír, de a konzolos megjelenés még mindig október 19-én esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)