Hirdetés

Xbox360 ügyben nyomoz az európai fogyasztóvédelem

|

Többször is felütötte már a fejét világszerte az Xbox360 gond, amikor is néhány konzol elég durván megkarcolja a belé helyezett lemezeket. Az Európai Fogyasztóvédelmi Főfelügyelő egy hetes ultimátumot adott a Microsoftnak a probléma megmagyarázására.

Hirdetés

Meglena Kuneva, a jelenlegi uniós Fogyasztóvédelmi Főfelügyelő az egész ügynek utána szeretne járni, ugyanis a probléma Európában is igen gyakori. Tegnap Hollandiában tett látogatása közben tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is megerősítette, hogy levélben megkereste a Microsoftot az ügyben, és egy héten belül választ szeretne kapni a kérdéseire. Levelében arról érdeklődött, hogy kívánja a Microsoft rendezni a problémát, és arról, hogy ugyanez a probléma a hasonló gondok okozója más területeken is. A Microsoft még nem reagált a levélre, de Ms Kuneva egy rádióinterjúban elmondta, amint Microsoft válaszol a levelére, elkezdődhet a megfelelő jogi eljárás az ügyben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)