Hirdetés

Xboxra is jöhet az Age of Empires IV?

|

Izgalmas nyomokat talált egy játékos, melyek az Age of Empires IV portjára utalnak.

Hirdetés

Az októberben megjelent Age of Empires 4 csaknem 16 évnyi várakozás után bővítette a nagy múltú RTS-szériát, leginkább a műfaj konzervatív rajongóit célozva, hiszen csupán annyira modernizálta a jól bevált receptet, amennyire kötelező volt.

A játékot jelenleg csak a PC-s tábor élvezheti (akár a Game Pass keretében is), egy friss pletyka szerint viszont nem kizárt, hogy előbb-utóbb az Xboxra is beköszönnek a középkori összecsapások.

Hirdetés

Az Aggiornamenti Lumia nevű Twitter-felhasználó ugyanis az Xbox Insider Hub-on szúrta ki, hogy elindult egy bizonyos "XIP_CAR_JANUARY_2022" tétel belsős tesztelése, amiben a "CAR" szerinte a "Cardinal"-ra, vagyis az Age of Empires IV kódnevére utalhat.

Ez ugyan még nagyon kevés ahhoz, hogy készpénznek vegyük az AoE IV xboxos portját, a felvetés azonban mindenképp izgalmasan hangzik. Kontrollerrel biztosan nehézkesebb lenne a bázismenedzsment és a csapataink terelgetése, de egy egyedi kezelőfelület rengeteget segíthet ezen, és persze azt sem szabad elfelejteni, hogy az Xbox is támogatja a billentyűzet+egér kombót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Akárhogy is legyen, biztosat csak akkor tudunk majd, ha az Xbox Game Studios is megerősíti a port érkezését, de ha így lesz, természetesen arról is beszámolunk nektek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)