Hirdetés

XCOM 2 - csúszik a megjelenés

|

Az eredeti tervek szerint szeptemberben rajtoló XCOM 2 megjelenését egyszer már elhalasztották, a legfrissebb hírek szerint pedig idén már nem is ugorhatunk neki az űrlényeknek.

Hirdetés

A stratégiai játékok szerelmeseinek rossz hír, hogy a PC exkluzív XCOM 2 megjelenésére az eredetinél jóval tovább kell várni. A stúdió most egy nyilatkozatban tudatta a rossz hírt a játékosokkal.

Már augusztus vége van, és szerencsére egyelőre nem indult meg az a nagy halasztás-hullám, ami az elmúlt években több játékot is magával rántott, hiszen eddig a Rainbow Six: Siege decemberi megjelenésén kívül más miatt nem kellett szomorkodnunk, a Firaxis azonban most letörölte a mosolyt az XCOM 2 rajongók arcáról.

A fejlesztők elmondák, hogy magasra tették a lécet az XCOM 2-vel, és azt akarják, hogy mindenkinek megérje a befektetett pénzt. A következő időszakban tovább polírozzák majd a játékmenetet, amely sokat dobhat az újrajátszhatóságon. Az XCOM 2 megjelenés február 5-én esedékes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)