Hirdetés

Itt az utolsó lehetőség, hogy ajándék játékkal szerezzétek meg az XCOM 2-t!

|

Holnap érkezik az XCOM 2, de ma még utoljára lehetőségetek nyílik rá, hogy előrendelésben egy ajándék játékot szerezzetek a stratégia mellé.

Hirdetés

Akik a 2015 novemberre ígért megjelenés előtt is már a centit vágták, valószínűleg nehezen húzták ki azt a további három hónapot, amit még az XCOM 2 nélkül kellett tölteniük. Holnap viszont eljön a nagyközönség számára is a rajt napja, a játékot valamivel korábban elkezdő kritikusok szerint pedig végezetül jól jártunk a halasztással.

Viszont a tény, hogy ilyen közel járunk már a megjelenéshez, azt is jelenti, hogy már nincs sok időtök lecsapni a GameStar előrendelői akciójának ajánlatára, aminek keretein belül a Warhammer 40,000: Dawn of War II Honor Guard Collection kiadását kaphatjátok ajándékba. Ez mindkét kiegészítőt tartalmazza és az XCOM 2-höz hasonlóan szinte szerepjátékosan szabhatjuk testre az RTS-ben irányított karaktereink képességeit és felszerelését, bár a hangulat egy fokkal sötétebb, inkább ilyesmi:

Bár mindkét játékban alienek tömegeit intézzük el a kampány végére, a Warhammer 40,000 morcos űrgárdistáival kicsit másfajta ellenfelekkel kell szembenéznünk, mint a pszionikus képességekkel és robotokkal támadó Advent, akikkel az XCOM katonáiként számolhatunk le. A két élmény kiegészíti egymást - foglaljatok le egy példányt az XCOM 2-ből és zsebeljétek be mindkettőt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)