Hirdetés

XCOM 2 - támadták a Season Passt, a fejlesztő válaszolt

|

Az XCOM 2 vezető fejlesztője, Jake Solomon néhány elégedetlenkedő rajongó miatt kihangsúlyozta, hogy egyetlen DLC sem a játék tartalmaiból lett kivágva.

Hirdetés

Kicsivel több, mint egy hete jelentette be a Firaxis Games az XCOM 2 plusz tartalmait felsorakoztató Reinforcement Pack nevezetű csomagot, amely igazából a Season Pass megfelelője és három DLC-t foglal magában, amelyek mindegyike újdonságokkal bővíti majd ki az igencsak masszív játékidővel megáldott alapjátékot. Mi örömmel fogadtuk a hírt, viszont akadt néhány rajongó, akik már közel sem voltak ennyire elégedettek és nemtetszésüknek hangot is adtak, amely eljutott a játék vezető fejlesztőjéhez, Jake Solomonhoz is. 

A kritizálók többségének az volt a kifogása a Season Pass ellen, hogy a stúdió biztosan az alapjátékból vágta ki a DLC tartalmait. Solomon a GameSpotnak adott nyilatkozatában reagált az XCOM 2-t és a fejlesztőket ért "vádakra": "Egy rakás tudományos könyvre esküszöm, ha kell - ami tőlem hatalmas dolog -, hogy nem vágtunk ki semmilyen tartalmat. El sem kezdjük addig a DLC-k munkálatait, amíg nem fejeztük be az alapjátékot." 

Az XCOM 2 megjelenése 2016. február 5-én várható, kizárólag PC-re, míg az első DLC, az Anarchy's Children várhatóan valamikor tavasszal jelenik meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)