Hirdetés

XCOM 2 - az új képek kisvárosi környezetbe visznek

|

Újabb varázslatos képeken vehetjük szemügyre az XCOM 2 helyszíneit, amiken azt láthatjuk, hogy több évszakban is harcolhatunk: néhol eső, máskor hó nehezíti a tájékozódást.

Hirdetés

Legutóbb a Firaxis Games mutatott már egy csokor képet az XCOM 2 változatos környezetéből, ahol a vidéki, "lepukkant" fauna mellett bemutatkozott a modern betondzsungel is. Ezúttal sincs ez másként. 

Csakhogy a nagyvárosi környezet most kicsit háttérbe szorul és inkább a kisvárosi miliő kapja a főszerepet az XCOM 2 legújabb fotóin. Olyan egyszerű lakosok élik itt mindennapjaikat és próbálnak megélni, akik az Advent elnyomása és szigorú ellenőrzése alatt álló metropoliszoktól távolabb találtak maguknak otthont. Szemmel láthatóan harcolhatunk az elnyomással éjszaka, naplementében, borús időben, esőben és hóban is, tehát a változatosságra valószínűleg nem lesz panaszunk. Íme az XCOM 2 nyolc vadonatúj képkockája: 

Az XCOM 2 megjelenése 2016. február 5-én várható, kizárólag PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)