Hirdetés

XCOM 2 - rohamosztagosokkal az űrlények ellen

|

Úgy tűnik, hogy egyetlen játék sem úszhatja meg Star Wars mod nélkül, ugyanis az XCOM 2 is megkapta a maga Csillagok háborúja adagját egy jópofa kiegészítés képében.

Hirdetés

Sorra érkeznek a Firaxis Games stratégiájához az ötletesebbnél ötletesebb modok, Schwarzenegger hangja és az X-Men szereplői után eljött az idő, hogy az egyik legnépszerűbb univerzum, a Star Wars is megjelenjen valamilyen formában az XCOM 2-ben

Az egyik Steam felhasználó, Platoon töltötte fel a "Star Wars Helmets" névre hallgató modot, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a katonáikat felvértezzék a Star Wars franchise különböző sisakjaival: akad itt rohamosztagos (klasszikus és First Order egyaránt), felderítő, Boba Fett és Republic Commando klón "fejfedő" is. A mod két arcfestéket is kínál, amik kiterjednek a nyakrészre is, így még inkább úgy érezhetjük, hogy beosztottjaink a Star Wars világából léptek elő.

Az összképet még hitelesebbé tehetik a Star Wars rajongók, ha letöltenek néhány hangcsomagot, amikkel olyan hangokat kaphatnak a katonák, mint Boba Fett, Sev (Republic Commando) és egy Twi'lek nő. Ti fel fogjátok telepíteni valamelyik modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)