Hirdetés

XCOM 2 - ilyen lesz a karakterek testreszabása (videó)

|

Már az XCOM: Enemy Unknown-ban is személyre szabhattuk bizonyos mértékig a katonáinkat, de ez a funkció a folytatásban kibővül és számos új lehetőséget ad.

Hirdetés

Az XCOM 2 gépigényét már ismerjük, így nem fog senkit sem meglepetésként érni, hogy milyen erőforrást igényel majd a Firaxis Games körökre osztott stratégiája, a legújabb videóból pedig az is kiderül, hogy milyen lehetőségeink vannak a katonáink testreszabásában. 

Az exkluzív videókkal jelentkező Arekkz ezúttal az XCOM 2-be enged részletes bepillantást, azon belül is azt láthatjuk, hogy milyen mértékig formálhatjuk az ellenállás tagjait a saját szájízünkre, legyen az adott baka nő vagy férfi. A folytatás lehetőségei jócskán túlmutatnak az XCOM: Enemy Unknown toborzási és fejlesztési funkcióin, nem kevés időt lehet vele elpepecselni, hogy olyan katonákat küldjünk az idegenek ellen, akiket mi magunk alkottunk. Ugyanakkor érdemes azt is észben tartani, hogy továbbra is érvényben van az a kegyetlen XCOM-szabály, hogy a katonáink véglegesen meghalhatnak, akkor pedig kárba vész a rájuk pazarolt idő. Ezért érdemes mindenkinek mérlegelnie a testre szabás mértékét, ebben segít az alábbi ízelítő: 

Az XCOM 2 megjelenése 2016. február ötödikén várható PC-re. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)