Hirdetés

XCOM 2 - jövő héten jön az első DLC

|

Az Anarchy's Children csomaggal nagyon bizarr külsőt adhatunk XCOM 2-es karaktereinknek.

Hirdetés

19,99 euróba kerül az XCOM 2 Reinforcements Pack, ami összesen három DLC-t foglal magában. Ezek közül az első a március 17-én megjelenő Anarchy's Children.

Aki önállóan akarja megvenni a csomagot, 4,99 eurót kell fizessen érte, ami korrekt, tekintve, hogy csak új öltözékeket, maszkokat ad. Összesen több mint 100 exotikus ruhát, arcfestést applikálhatunk katonáinkra, a hagyományosabbaktól (mint a zöld, katonai jellegű festés) az egészen extrémekig, mint a szado-mazo maszk vagy a gyilkos bohóc smink. Nem kell félni, senki nem válik könnyebb célponttá a neon színek miatt, a földönkívülieknek meg nem olyan a humorérzéke, hogy magzatpózban, a földön remegve próbálják legküzdeni a nevetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)