Hirdetés

XCOM 2 - megoszthatjuk a saját karaktereinket?

|

Az XCOM egyik legnagyobb vonzereje, hogy a saját karaktereinkkel a főszerepben a saját történeteinket alakíthatjuk ki, ez a feature pedig úgy tűnik, még jobb lehet az XCOM 2-ben egy friss screenshot tanulsága szerint.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az XCOM 2 megjelenése már nincs olyan messze, a Firaxis még egyáltalán nem árult el mindent a legújabb sci-fi stratégiájáról. Legalábbis nem éppen nyíltan, ugyanis az egyik képen, amit közzétettek, feltűnt egy gomb, ami alapján joggal hihetjük, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb feature-je még szórakoztatóbb lesz az új részben.

A szériát újraindító XCOM: Enemy Unknown egyik legnagyobb erénye ugyanis az volt, hogy az egyes katonáinkat testre szabhattuk és el is nevezhettük, így egész szoros kapcsolatot is kialakíthattunk az általunk szőtt történet hőseivel. A novemberre ígért folytatásban viszont nagyon úgy tűnik, a hosszas szöszmötölés árán kedvenc akcióhősünk képére formált karaktereket exportálhatjuk, és akár meg is oszthatjuk egymással. Az erre utaló kép nemrég tűnt fel az XCOM 2 Facebook oldalán. A gombot, ami alapján minderre következtethetünk, a karaktergeneráló képernyő alján találhatjuk meg.

Egy ilyen feature segítségével játszi könnyedséggel alakíthatjuk például akár Csillagkapu-játékká az XCOM 2-t, a saját sztorijainkat pedig a még izgalmasabbá teszi majd a játék egyik védjegyének számító permadeath-rendszer.

Ti milyen karakterekkel töltenétek fel szívesen az XCOM-csapatotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)