Hirdetés

XCOM 2 - csatába hív a konzolos launch trailer

|

Az XCOM 2 végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megérkezett, a Firaxis pedig egy utolsó hangulatos videóval hív harcba az alienek ellen.

Hirdetés

Bár anno az Enemy Unknown egyszerre érkezett meg PC-re és konzolokra, ezúttal sajnos a stúdiónak több időre és erőforrásra volt szüksége, hogy elhozza az aktuális PlayStationre és Xboxra az XCOM 2-t. A portokkal mostanra készült el a Firaxis csapata, amit egy utolsó kedvcsinálóval is megünnepeltek.

A trailerben sok újdonságra nem érdemes számítani, ahogy a mókához most csatlakozó konzolos játékosok valószínűleg már azt is tudják, mire számíthatnak az XCOM 2-ben. De ha nem, akkor jobb, ha felkészülnek rá, hogy még a legóvatosabb stratégák terveit is olykor keresztülhúzhatja a játék, amit pont ezért szeretünk. De érdemes elolvasniuk BZ tesztjét is, aki ennél sokkal alaposabb kifejti, hogyan sikerült a Firaxisnek néhány éven belül másodszor is újraértelmeznie a klasszikus sorozatot.

Közületek lesz, aki konzolon vág neki az űrlények elleni lázadásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)