Hirdetés

XCOM 2 - már kooperatívan is játszható

|

Mi lehet annál jobb, mint felszabadítani az embereket az űrlények elnyomása alól? Ha mindezt egy haverral visszük véghez. Vagy éppen tizenegy másikkal.

Hirdetés

A Take-Two pár nappal ezelőtt megosztott pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy az XCOM 2 jól fogyott, elégedett vele a kiadó, ez pedig mindenképpen pozitív hír, hiszen talán megnyithatja az utat egy esetleges XCOM 3 felé. Persze mielőtt nagyon belemerülnénk a találgatásba, kanyarodjunk kicsit vissza a Firaxis Games körökre osztott stratégiájához, amelyhez nemrég jelent meg egy új DLC, a Shen's Last Gift és már itt is van a következő újdonság. 

Az XCOM 2-t kooperatívan játszani vagy nagyon mókás, vagy nagyon frusztráló lehet (barátja válogatja), de mindenképpen olyan, amit kipróbálnánk. Erre most minden lehetőség adott, ugyanis a Firaxis Games kiadott egy vadonatúj játékmódot, a Tactical Co-Opot, amellyel a körökre osztott RTS-t ketten is játszhatják. Legalábbis jelenleg még csak ketten, mivel a modderek már el is készítették a 12 főt támogató megoldást és csak arra várnak, hogy a fejlesztőcsapat rábólintson a munkájukra. A Tactical Co-Op ide kattintva tölthető le (ne felejtsétek átfutni az instrukciókat hozzá). 

Mielőtt belevágnátok a kooperatív módba, érdemes három apróságot megjegyezni: nem működik olyan küldetéseknél, amelyek időre mennek, nem kompatibilis az Ironman nehézségi szinttel, ráadásul jelenleg még előfordulhatnak benne bugok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)