Hirdetés

XCOM 2 - launch trailerrel ünnepeljük a megjelenést

|

Nem is lehet jobb hírt kapni kora reggel annál, minthogy megjelent az XCOM 2. Aki még nem döntötte el, hogy beszerzi-e, annak a trailer majd segít.

Hirdetés

Remélem mindenki szépen végzett már az előtöltéssel, mert ha nem, akkor a lenti trailer bizony nem fogja megkönnyíteni a várakozást. Megérkezett az XCOM 2, amit a Firaxis egy dögös videóval ünnepel. Nézzük is meg együtt.

Úgy tűnik, az XCOM 2 fejlesztői tényleg minden felmerülő igényt maradéktalanul ki szeretnének elégíteni, ugyanis a játék is teljes Steam kontroller támogatást kap. Egy stratégiai játéknál kicsit furcsa lehet ezzel bíbelődni, de a fejlesztők külön irányítási sémát rendeltek minden lehetséges helyzethez, és touch menüvel segítik a képességekhez való gyors hozzáférést. Így már annyira nem is hangzik vészesnek a dolog, lehet kifejezetten hasznos megoldás lesz.

Az XCOM 2 világszerte elérhető PC-re. Ha már volt időtök kipróbálni, akkor írjátok meg kommentben, hogy nektek mik voltak az első benyomásaitok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)