Hirdetés

XCOM 2 - az első DLC egy öltöztetős játék

|

Aki már unja a katonái felszerelését az most feldobhatja a hangulatot a most megjelent Anarchy's Children tartalomnak köszönhetően.

Hirdetés

Az XCOM 2 legfontosabb része természetesen az, hogy mennyire tudjuk divatosan felöltöztetni katonáinkat (oké, ott van ez az egész világmegváltós izé, de az kit érdekel). A laza megjelenés a csatatéren is fontos, és ez most csak még nagyobb hangsúlyt kapott a mostani DLC-vel.

Az első DLC, az Anarchy's Children kimondottan arról szól, hogy mennyire tudod teljesen elborult, Borderlandsből szabadult ágyútöltelékekké varázsolni a karaktereidet. A csomag tartalmaz több mint 100 kozmetikai eszközt: páncélok, sisakok, hajak, arc stílusok és még rengeteg apróság. Mindezért 5 dollárt (~ 1400Ft) kell fizetned.

A DLC egyébként egy új patch társaságában érkezett, mely több hibajavítás mellett a Zip módot is tartalmazza, ami felgyorsítja a játékmenetet a türelmetlenek kedvéért.

A teljes patch leírást itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)