Hirdetés

Rendeld elő nálunk az XCOM 2-t és még egy kiváló stratégiát kapsz ajándékba!

|

Ha szereted a stratégiai játékokat, és nagyon várod már az XCOM 2 megjelenését, ne késlekedj: nálunk még egy kiváló címet kapsz mellé ajándékba!

Hirdetés

A Firaxis végre visszatért az újjáélesztett XCOM-sorozathoz, majdnem három évnyi várakozás után ismét szembeszállhatunk a földönkívüli megszállókkal az XCOM 2-ben. A körökre osztott stratégia rajtját egy nem mindennapi előrendelői akcióval ünnepeljük meg, aminek keretein belül bónuszként még egy játékot bezsákolhattok a készlet erejéig.

Bár az ajándékunk a stratégia műfaján belül marad, a körökre osztott XCOM 2-vel szemben a Warhammer 40,000: Dawn of War II egy RTS, így a folyamatos robbanások és ellenséges tűz közepette kell taktikus döntéseket hoznunk. Ráadásul előrendelői ajándékként a frissen megjelent Honor Guard Collection kiadást adjuk, ami azt jelenti, hogy az alapjáték mellett a két kiegészítő, a Chaos Rising és a Retribution is a dobozban lapul. További részleteket itt találhattok.

Az XCOM 2 február 5-én rajtol, így már csak néhány napot kell várnotok, hogy játszhassatok a két játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)