Hirdetés

XCOM 2: War of the Chosen - új tartalmak jönnek

|

Hamarosan kiad egy tartalmas DLC-t a 2K és a Firaxis az XCOM 2-höz, mely korlátozott ideig ingyenes lesz.

Hirdetés

Remélhetőleg a 2K Games jövőre ha nem is ad ki, legalább bejelent egy-két új játékot, ami lehetne akár a Borderlands 3, akár egy új BioShock, vagy valami egészen új is.

Hirdetés

Addig viszont be kell érnünk az eddig megjelent címekkel és azok kiegészítőivel. A Firaxis szerette volna megköszönni az XCOM széria játékosainak a sokéves támogatást, ezért október 9-én megjelenik a Tactical Legacy Pack, mely számos küldetést, egy missziószerkesztőt, offline kihívásokat, 28 új pályát, fegyvereket, felszereléseket, testreszabási lehetőségeket és zenéket kínál. December 3-áig mindenki, aki az XCOM 2-vel és a War of the Chosen kiegészítővel rendelkezik, ingyen húzhatja be PC-re, Mac-re és Linuxra utána 7,99 euróért lesz megvásárolható. Az XCOM 2 Collection részévé is válik egyúttal, de a csomag árát nem dobja meg. Konzolos megjelenésről nincs hír.

Játszotok még a játékkal? Szívesen látnátok egy folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)