Hirdetés

XCOM 2: War of the Chosen - egy teljes küldetést nézhetünk végig

|

A Firaxis Games folyamatosan mutat valami újdonságot az XCOM 2 kiegészítőjéből, de most éppen nem egy újabb ellenséges egységet ismertetnek, hanem a játékmenetből láthatunk még többet, fejlesztői kommentár kíséretében.

Hirdetés

A War of the Chosen egy meglehetősen méretes kiegészítője lesz az XCOM 2-nek, rengeteg újdonságot vonultat majd fel a minden eddiginél durvább kihívást jelentő ellenségeket is beleértve, akikből az Assassint és a Warlockot már láthattuk. 

Hirdetés

Ma a Firaxis nem egy újabb gonoszról hozott videót, hanem egy küldetésről, amelyen keresztül igyekeznek bemutatni a War of the Chosen játékmenetének újításait, beleértve az új kasztokat, ellenfeleket és képességeket is. 

Az augusztus 28-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő XCOM 2: War of the Chosen a fejlesztők ígérete szerint az eddigi legnagyobb kiegészítőjük lesz (majdnem egy XCOM 3-at faragtak belőle), így izgatottan várjuk, hogy mit tudnak kihozni. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)