Hirdetés

XCOM 2 - javításokat akarsz? Vedd meg a DLC-t!

|

Az XCOM 2 legújabb kiegészítője a tartalmi frissítések mellett sok kisebb hibát is kijavít, ezt azonban csak azok kapják meg, akik kifizetik a 40 eurós árat.

Hirdetés

Megszoktuk már, hogy egy játékot a megjelenés után még hónapokig, vagy sokszor évekig javítgatnak, ezeket azonban mindenki meg szokta kapni, aki megvásárolta az alapjátékot. Az XCOM 2 esetében nem így lesz.

Egy rajongó Twitteren kérdezett rá a Firaxisnál, hogy mi a helyzet a javítócsomaggal, a srácok pedig elmondták, hogy a War of the Chosen kiegészítő fejlesztése során nagyon mélyen beleástak a forráskódba, hogy bevezessenek néhány új megoldást és javítsanak korábbi rendszereket. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy az itt kijavított bugok továbbra is bennemaradnak az alapjátékban. Ha tehát szeretnétek, hogy ezek eltünjenek, kénytelenek vagytok megvenni a 40 eurós áron kínált kiegészítőt.

Nem a legjobb döntés a fejlesztők részéről, sok rajongót sikerült is ezzel magukra haragítani. Ti mit gondoltok a dologról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)