Hirdetés

XCOM 2: War of the Chosen - készítsd el te is saját propaganda-plakátodat!

|

Hamarosan folytatódik az idegenek elleni háború, ennek alkalmából kaptunk egy eszközt, amivel felhívhatjuk a figyelmet osztagunkra és az ellenállásra. Vagy mindenféle őrült képeket dobhatunk össze.

Hirdetés

A hónap végén érkezik meg a Firaxis játékához a War of the Chosen kiegészítő, ami rengeteg extra tartalommal bővíti az alapjátékot, így többek között új küldetéseket, helyszíneket és ellenfeleket is kapunk. Azonban fontos a figyelemfelkeltés is, egy új, ingyenes alkalmazásnak köszönhetően pedig már most működésbe hozhatjuk a propagandagépezetet.

Hirdetés

A Propaganda Center nevű programban létrehozhatunk egy XCOM osztagot, vagy akár importálhatunk egy már meglévőt az XCOM 2-ből, hogy katonáinkat mindenféle pózba beállítva átadhassuk üzenetünket az embereknek. Számos lehetőségünk van arra, hogy minél egyedibbé varázsoljuk plakátjainkat, és a játék közössége már bele is vágott a mókába, rengeteg ötletes alkotást láthatunk a neten.

Van olyan, aki teljesen komolyan vette a feladatot, és remek mondanivalót talált.

Mások egészen művészi alkotásokkal álltak elő. A képre kattintva megtaláljátok a készítő osztagának többi tagját is hasonló stílusban.

Valaki szívesen látná Gordon Freemant is a csapatban, és valljuk be, tényleg jól jönne a tapasztalata az idegenek elleni harcban.

Ehhez pedig nem tudunk mit hozzáfűzni.

Ha ti is használnátok egy kicsit a kreativitásotokat, akkor innen tölthetitek le az alkalmazást, és kommentben várjuk a legjobb műveiteket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)