Hirdetés

XCOM 2 - megérkezett a Tactical Legacy DLC

|

Akik rendelkeznek az XCOM 2-vel és a War of the Chosen kiegészítővel, azok ingyen húzhatják be.

Hirdetés

A Firaxis Games egy tartalmas DLC-vel szerette volna megköszönni az XCOM széria rajongóinak a sokéves támogatást, ez a minap vált elérhetővé.

Hirdetés

Az XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack új játékmódokat (például a Legacy Opsot, amelyben egy osztagnyi katonát irányíthatunk taktikai küldetéseken keresztül), térképeket (28-at!), fegyvereket (a hagyományos, lézer- és plazmafegyverek újragondolt változatait), páncélokat, testreszabási és Photobooth-opciókat, zenei beállításokat és egy offline challange módot (100+ War of the Chosen-kihívással) hozott magával.

Akinek a birtokában van az XCOM 2 és a War of the Chosen kiegészítő, az teljesen ingyen csaphat le a DLC-re egészen december 3-ig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)