Hirdetés

XCOM 2 - konzolokra is érkezik

|

A PC-s játékosok után most végre a jelenlegi generációs konzolok tulajdonosai is keblükre ölelhetik az XCOM második epizódját. Mutatjuk, pontosan mikor számíthatunk rá!

Hirdetés

A Firaxis bejelentette, hogy leszerződtek a The Workshop fejlesztőcsapattal. Ők fogják ugyanis elkészíteni az XCOM 2 konzolos portjait. Bizony, a játék ellátogat PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is, ráadásul már nem kell nagyon sokáig várunk a megjelenésre. 

A sorozat rajongói nagyon reménykedtek abban, hogy konzolokra is megjelenik a második rész, és a jelek szerint nem is kell csalódniuk. A játék egészen pontosan idén szeptember 9-én fog megérkezni PlayStation 4-re és Xbox One-ra (az Egyesült Államokban már 6-án), azok pedig, akik elő is rendelik az XCOM 2-t, egyedi skineket kapnak a katonáikhoz. Egy deluxe kiadás is megvásárolható lesz a játékból, ami tartalmaz majd minden megjelent kiegészítő csomagot, így kiváló választás lesz azok számára, akik a lehető legteljesebb XCOM 2-élményre vágynak.

Ti ki fogjátok próbálni konzolon az XCOM 2-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)