Hirdetés

Majdnem XCOM 3 lett a War of the Chosen

|

A War of the Chosen egy meglehetősen méretes bővítmény lesz. Igazából annyi tartalom van benne, hogy majdnem egy teljes folytatásként jelent meg.

Hirdetés

Nem vicceltek a srácok az XCOM 2: War of the Chosen kiegészítővel. Méreteit tekintve kétszer akkora lesz, mint az első rész kiegészítője, a Enemy Within volt. A Firaxis ténylegesen fontolgatta, hogy teljes folytatást csinálnak belőle.

A vezető dizájner, Jake Solomon mesélt erről a Polygonnak adott interjújában:

"Tényleg beszéltünk róla. Van több új lehetőség is a játékban, amik remek alapjai lettek volna egy folytatásnak, de számunkra fontosabb követelmény az, hogy egy új rész egy teljesen új sztoriszálat kínáljon."

Egyrészről az ipar jelenlegi állása szerint picit meglepő, hogy egy stúdió ezért tenne félre egy ilyen lehetőséget, ugyanakkor ez egy tiszteletreméltó hozzáállás is. A War of the Chosenbe tényleg rengeteg újdonság kerül, mint például egy Shadow of Mordor-féle nemesis rendszer.

"Nagyon fontosak számunkra az új rendszerek, szóval ez egy remek lehetőség arra, hogy egy új élményt, új játékot adjunk. Ettől függetlenül még nem teljesen cseréljük le a narratívát."

Az XCOM 2: War of the Chosen megjelenése 2017. augusztus 29-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)