Hirdetés

Xcom - DLC hegyek, hová legyek

|

UFO vadászoknak jó hír, hogy a 2K Games nem szándékozik cserben hagyni a földet.

Hirdetés

Aki kedvelte anno az UFO: Enemy Unknown című játékot, az bizonyára most is nagy erővel vadássza az UFO-kat, védelmezi a földet hősiesen, és csak egészen picit kesernyés a szájíz. Tény ugyanis, hogy az új Xcom játék jó lett, még akkor is, ha nem ér fel a klasszikus elődhöz, legalábbis komplexitás terén biztosan.

A helyzet még javulhat, hiszen a 2K Games lát fantáziát a játékban. Ennek okán már tudjuk, hogy idén is érkezik két DLC. Oké, legyen másfél, hiszen az egyiket az előrendelők már megkapták, de hát na. Annak kell örülni, ami van ugye. A második DLC is befut még az idén, bővítve az alapjáték sztoriját, és ezzel még nincs vége. A legújabb hírek szerint a csapat már gőzerővel dolgozik a többi DLC csomagon, melyek a jövő év folyamán csordogálnak majd sorban. Pompás hír, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)